Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties?
Of wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de laatste toevoegingen aan ons aanbod?
Vul dan gerust onderstaand contactformulier in. Alvast bedankt voor uw interesse.
  

 
Dhr. Mevr.
Bus
  * verplicht in te vullen
Kopen   Huren   Verkopen   Verhuren
Geef hieronder de gewenste postcodes of plaatsen in

 
min aantal slaapkamers   
tuin
terras
garage
 

Strombeek   Meise   Vilvoorde

 

CBI IMMO - STROMBEEK

Verbeytstraat 1 bus 1
1853 Strombeek-Bever
02 267 60 75
strombeek@cbi-immo.be 

 

CBI IMMO - MEISE

Nieuwelaan 58
1860 Meise
02 262 45 78
meise@cbi-immo.be

 

CBI IMMO - VILVOORDE

Hendrik I Lei 5
1800 Vilvoorde
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be 

 

 

Volg ons!

Facebook