Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
Smisstraat , 1861 Meise Wolvertem

 

*** CBI IMMO OPENHUISDAG ***

OVER DIT PROJECT EN ZIJN EVENTUELE SPECIALE PROMOTIES KAN U MEER INFO BEKOMEN TIJDENS ONZE CBI IMMO OPENHUISDAG OP ZONDAG 23 APRIL 2017 – GEWOON LANGS KOMEN OP ONS KANTOOR TE STROMBEEK-BEVER TUSSEN 14u EN 18u (Verbeytstraat 1).

PRESALE - Wees er als eerste bij en geniet een mooi voordeel!

Op een steenworp van Brussel realiseert projectontwikkelaar ANACON een nieuwbouwcomplex met 16 woongelegenheden. In het centrum van Wolvertem verrijzen vanaf 2016 6 gelijkvloerse appartementen, 5 appartementen op de eerste verdieping en 5 duplexappartementen op de tweede en derde verdieping alsook 24 ondergrondse parkeergelegenheden. De appartementen beschikken over een kwaliteitsvolle binnenafwerking en verschillen onderling in architectuur en grootte. Benieuwd?

Info & verkoop: CBI IMMO - T 02 267 60 75 of kurt@cbi-immo.be

Fotogalerij

 
Voeg toe aan
mijn favorieten
Klik hier om ons te
contacteren over dit pand
Printvriendelijke
versie

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het pand in de Smisstraat in 1861 Meise Wolvertem met referentie 2032300

CBI IMMO Strombeek
T. 02 267 60 75
F. 02 267 85 17
Aanspreektitel Dhr. Mevr.
Voornaam
Familienaam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag

Algemeen & Ligging

Overzicht

Evolutie

Plannen / Lastenboek