Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
Tramlaan 1-3, 1861 Meise Wolvertem

 

CBI-Immo organiseert hier zaterdag 10 december een opendeurdag!
Aarzel dus zeker niet om eens langs te komen!Het nieuwbouwproject Residentie Statio te Wolvertem is gelegen langs de Tramlaan te Wolvertem, naast het nieuw administratief centrum van de gemeente. De tramlaan heeft daar een aanleg in dreefvorm wat het belang van de laan beklemtoont en waardoor ze een groene continuïteit vormt doorheen de hele wijk.
Het parkje rond het nieuw administratief centrum moet een echte publieke plaats worden die openstaat voor alle omwonenden, zowel van het oude centrum als van de nieuwe woonontwikkeling langs de Tramlaan.

Allerlaatste appartementen beschikbaar !


3 - slaapkamerappartementen beschikbaar vanaf 283.500 euro.
Penthouses vanaf 303.034 euro.


Overzicht :

3 - slaapkamerappartementen :


* Eerste verdieping : € 283.500
* Tweede verdieping : € 287.500


Penthouses

Nog slechts 2 penthouses beschikbaar !
Prijzen vanaf € 300.034.

Alle prijzen zijn exclusief staanplaats en kelder.

 

Fotogalerij

 
Voeg toe aan
mijn favorieten
Klik hier om ons te
contacteren over dit pand
Printvriendelijke
versie

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het pand in de Tramlaan 1-3 in 1861 Meise Wolvertem met referentie 2274789

CBI IMMO Meise
T. 02 262 45 78
F. 02 267 75 22
Aanspreektitel Dhr. Mevr.
Voornaam
Familienaam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag

Algemeen & Ligging

Overzicht

Evolutie

Plannen / Lastenboek