Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
Kasteelstraat 163, 1853 Grimbergen Strombeek-Bever

 

Residentie CASTEL, gelegen in de Kasteelstraat, een rustige locatie, in Strombeek-Bever en vlakbij openbaar vervoer, supermarkten, scholen, bakkers, apothekers, ...is een nieuwbouw waarvan REEDS 60% VERKOCHT is ! Oplevering voorzien voorjaar 2018!

10 leuke duplexappartementen in hedendaagse stijl waarvan er 6 verkocht zijn. Op niveau 0 & 1 zijn er 2 duplex appartementen met 3 slaapkamers en tuin beschikbaar en op de 2de en 3de verdieping 2 duplex appartementen met 3 slaapkamers en ruime terrassen. Op niveau -1 zijn er nog 5 staanplaatsen (waarvan 1 met berging), 2 garageboxen inclusief berging en 1 kelderberging, bereikbaar met lift en trap. ELK appartement zal minstens over 3 zonnepanelen beschikken die GRATIS & GROENE elektriciteit opwekken.

Elk appartement heeft zijn eigen troeven en wordt met kwaliteitsvolle materialen gebouwd en afgewerkt! Wij verwelkomen jullie graag op onze eerste openwervendag eind september (exacte datum en info volgen) ZOMER ACTIE:

- INVESTEERDERS: TOT 48 MAANDEN HUURGARANTIE !!!
- EIGENAAR - BEWONER: TOT 6000 EURO EXTRA AFWERKINGSBUDGET !!!

BESLIS NU ! Info & verkoop: CBI IMMO - T 02 267 60 75 of frank@cbi-immo.be / lynn@cbi-immo.be

 

Fotogalerij

 
Voeg toe aan
mijn favorieten
Klik hier om ons te
contacteren over dit pand
Printvriendelijke
versie

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het pand in de Kasteelstraat 163 in 1853 Grimbergen Strombeek-Bever met referentie 2447119

CBI IMMO Strombeek
T. 02 267 60 75
F. 02 267 85 17
Aanspreektitel Dhr. Mevr.
Voornaam
Familienaam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag

Algemeen & Ligging

Overzicht

Evolutie

Plannen / Lastenboek