Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
Immoscoop (NL)

Gratis
schatting

Klik hier voor alle info
rond een gratis schatting
van uw pand

Merchtemsesteenweg 1, 1861 Meise Wolvertem

 

Zeer centraal gelegen appartementsgebouw dat deel uitmaakt van de residentie Wolfart met nog slechts één duplex appartement. Dit appartement bevindt zich langs de Merchtemse steenweg aan het Gemeenteplein in Wolvertem. Het is zeer goed omringd door openbaar vervoer, supermarkten, slager, bakker, tavernes, ...

De bewoonbare oppervlakte van dit appartement is 159,7 m2. De eerste verdieping bestaat uit (81,1 m2): Ruime woonkamer met toegang tot het terras (6,3 m2), apart toilet, berging en eetkamer met open keuken. De tweede verdieping bestaat uit (72,3 m2): één zeer ruime slaapkamer met dressinghoek (25m2), een tweede grote slaapkamer van 14 m2, badkamer met toilet, dubbele wastafel en ligbad en een tweede berging.


Voor meer info, contacteer 02/267.60.75 of frank@cbi-immo.be

Fotogalerij

 
Voeg toe aan
mijn favorieten
Klik hier om ons te
contacteren over dit pand
Printvriendelijke
versie

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het pand in de Merchtemsesteenweg 1 in 1861 Meise Wolvertem met referentie 2452266

CBI IMMO Strombeek
T. 02 267 60 75
F. 02 267 85 17
Aanspreektitel Dhr. Mevr.
Voornaam
Familienaam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag

Algemeen & Ligging

Overzicht

    Evolutie

    Plannen / Lastenboek