Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
Oude Haachtsesteenweg 36, 1831 Machelen Diegem

 

Stijlvolle nieuwbouwresidentie Kruidtuin op een rustige ligging in het centrum van Diegem op wandelafstand van leuke winkels, restaurants, etc. Ideale bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer als met wagen door perfecte mobiliteit. Deze kleine residentie bestaat uit 8 ruime appartementen (2 of 3 slpk) en 5 woningen (3 of 4 slpk). De appartementen beschikken over een ruim terras of privétuin, de woningen zijn voorzien van zowel een terras als privétuin. Autostaanplaatsen beschikbaar, zowel overdekt als buiten. De koper heeft inspraak in de afwerking (materiaalkeuze keuken, badkamer en bevloering). Ideaal voor eigen bewoning of als investering (ook zorgeloos verhuren via onze verhuurdienst). Zeer concurrentiele prijzen voor kwaliteitsvol wonen. Contacteer CBI IMMO (Hendrik I lei 5, Vilvoorde) op 02/253.13.83 of via vilvoorde@cbi-immo.be voor meer informatie.

Fotogalerij

 
Voeg toe aan
mijn favorieten
Klik hier om ons te
contacteren over dit pand
Printvriendelijke
versie

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het pand in de Oude Haachtsesteenweg 36 in 1831 Machelen Diegem met referentie 2636790

CBI IMMO Vilvoorde
T. 02 253 13 83
F. 02 253 04 63
Aanspreektitel Dhr. Mevr.
Voornaam
Familienaam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag

Algemeen & Ligging

Overzicht

Evolutie

Plannen / Lastenboek