Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
CBI IMMO Vilvoorde
02 253 13 83
vilvoorde@cbi-immo.be
Klik hier om ons te
contacteren over dit pand
 
Voeg toe aan
mijn favorieten
Printvriendelijke
versie

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het pand in de Sint Elooiweg 99 in 1860 Meise met referentie 2673280

CBI IMMO Vilvoorde
T. 02 253 13 83
F. 02 253 04 63
Aanspreektitel Dhr. Mevr.
Voornaam
Familienaam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag
€ 1.395
Sint Elooiweg 99, 1860 Meise

Omschrijving

Prachtige nieuwbouwvilla te huur strategisch gelegen in een groene omgeving te Meise op wandelafstand van centrum, winkels, openbaar vervoer en zeer goede verbinding naar BXL of Antwerpen. Klik op de tab "Virtuele bezoeken"  Villa bestaat uit inkomhall, WC, ruime living (+/- 31m²), volledig ingerichte open keuken (+/- 14m²), garage (automatische poort), berging, 3 ruime slaapkamers (+/- 22m², +/- 15m², +/- 11m²), 2 badkamers, ingerichte zolder (+/- 35m²), aangelegde tuin. Luxueuze afwerking met nieuwste technologie (energiezuinig, vloerverwarming in living en badkamers, waterverzachter, alarm, dressing, etc). Makkelijk in onderhoud. Aanrader, verdient uw bezoek. Mogelijkheid om 2de nieuwbouwvilla ernaast ook te huren (indien nog beschikbaar).

Fotogalerij

Algemeen & Ligging

De Binnenkant

De Buitenkant