Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
Hoek Hendrik I lei - Beethovenstraat , 1800 Vilvoorde

 

Klik op de tab "Virtuele bezoeken" om het modelappartement virtueel te bekijken!
Op de hoek van de Hendrik I lei en de Beethovenstraat komt de prachtige parkresidentie ‘Hendrik I’. Fase I, residentie ARMA, bestaat uit 34 appartementen met terras en een ondergrondse parkeergarage voor 39 wagens en gemeenschappelijke fietsenstalling.
De ideale ligging vertaalt zich in vlotte aansluitingen met belangrijke invalswegen en een bushalte voor de deur (Vilvoorde, station, Mechelen, Brussel). Project ‘Hendrik I’ biedt aantrekkelijke woonoplossingen voor senioren, jonge starters of investeerders aan zeer scherpe prijzen. Reeds 89% verkocht!
Ideaal voor eigen bewoning of verhuring via onze zorgeloze verhuurservice. Kom langs op ons kantoor Hendrik I lei 5 te Vilvoorde op slechts 700m van het project of contacteer ons op 02/253.13.83 of via vilvoorde@cbi-immo.be voor meer info.

Fotogalerij

 
Voeg toe aan
mijn favorieten
Klik hier om ons te
contacteren over dit pand
Printvriendelijke
versie

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het pand in de Hoek Hendrik I lei - Beethovenstraat in 1800 Vilvoorde met referentie 2905244

CBI IMMO Vilvoorde
T. 02 253 13 83
F. 02 253 04 63
Aanspreektitel Dhr. Mevr.
Voornaam
Familienaam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag

Algemeen & Ligging

Overzicht

Evolutie

Plannen / Lastenboek