Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
Mechelsesteenweg 9, 1800 Vilvoorde

 

Op een unieke topligging in het volle centrum van Vilvoorde, nabij de Grote Markt, Franklin Rooseveltplein (2 maal wekelijkse markt) en het handelscentrum vindt u deze prachtige kleinschalige nieuwbouwresidentie. De residentie bestaat uit 9 appartementen en 10 autostaanplaatsen. Elk appartement beschikt over een eigen terras of tuin. De koper heeft volledige inspraak in de afwerking (materiaalkeuze keuken, badkamer en bevloering). Ideaal voor eigen bewoning of als interessant investering. Zeer concurrentiele prijzen voor kwaliteitsvol wonen. De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne dewelke U een 100% voltooiingsgarantie aanbieden. De oplevering is voorzien in het najaar 2019.  Contacteer CBI IMMO (Hendrik I lei 5, Vilvoorde) op 02/253.13.83 of via vilvoorde@cbi-immo.be voor ons infopakket of een vrijblijvend afspraak.

Fotogalerij

 
Voeg toe aan
mijn favorieten
Klik hier om ons te
contacteren over dit pand
Printvriendelijke
versie

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het pand in de Mechelsesteenweg 9 in 1800 Vilvoorde met referentie 2921398

CBI IMMO Vilvoorde
T. 02 253 13 83
F. 02 253 04 63
Aanspreektitel Dhr. Mevr.
Voornaam
Familienaam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag

Algemeen & Ligging

Overzicht

Evolutie

Plannen / Lastenboek