Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

 

      

Familie Spaapen - Sabels
Zemst

Dhr. Baeten
Vilvoorde

Muriël Van Antwerpen &
Lennart De Graeve

Grimbergen

“Eerst zelf verkopen, want weinig vertrouwen in makelaars en immobiliën”

Gedurende enkele weken heeft de eigenaar met behulp van zijn notaris de woning zelf proberen te verkopen, omdat de eigenaar weinig ver
trouwen had in makelaars. Mevrouw Sandra Sabels stond in voor de verkoop, aangezien haar echtgenoot het te druk had met zijn werk.

Mevrouw Sabels aan het woord: “Kandidaat kopers belden me op op alle mogelijke momenten van de dag. Vaak was ik op het werk, of stond ik in de supermarkt en telkens ging de gsm. Het was niet makkelijk om iedereen te woord te staan (soms in het Nederlands, vaak in het Frans of het gebroken Engels) en bij de bezoeken voelde ik me nogal onwennig. Op een bepaald moment dachten we een koper uit Brussel te hebben gevonden, maar toen er getekend moest worden bij de notaris, had hij de centen van het voorschot niet bij (blijkbaar was hij niet solvabel). De notaris raadde me aan om contact op te nemen met CBI IMMO, omdat zijn samenwerking met dit kantoor altijd zeer vlot verloopt. Een speciale dank aan het CBI team voor de zeer  correcte en sympathieke begeleiding.

CBI IMMO is dan in actie geschoten en met een uitgebreide marketingcampagne
heeft CBI IMMO op twee maanden een koper gevonden die correct de betaling heeft uitgevoerd zoals beschreven stond in onze compromis."

“Met twee kinderen die het huis uit waren, werd onze woning te groot en vergde de tuin te veel onderhoud."

We vonden een nieuwbouwappartement in het centrum van Vilvoorde bij CBI IMMO. Het was onze eerste kennismaking en aangezien deze zeer aangenaam en professioneel is verlopen,hebben wij CBI IMMO de opdracht gegeven onze woning te verkopen. Binnen de twee weken was onze woning
al verkocht zodat wij geen overbruggingskrediet
hebben moeten vragen voor de aankoop van ons nieuwbouwappartement.

Bovendien hebben wij de prijs gekregen die we vooraf samen vastgelegd hadden. De koper heeft over dat bedrag niet gediscussieerd.

De bemiddelaar van CBI IMMO heeft schitterend werk geleverd!”

Muriël en Lennart loven de professionele aanpak van het immokantoor CBI IMMO. Op amper drie dagen tijd was hun huis verkocht.

“Mijn schoonvader heeft voor de verkoop en verhuur van appartementen al dikwijls met CBI IMMO gewerkt. Hij vertelde ons dat hun aanpak heel professioneel is en dat de samenwerking altijd vlot is verlopen. Daarom besloten we om met hen in zee te gaan” zegt Muriël.


“Ik besefte meteen dat mijn schoonvader gelijk had. De schatting van de woning en de samenstelling van het dossier (incl. attesten epc & elektriciteit)
zijn efficiënt verlopen. Hun jarenlange aanwezigheid op de markt en hun knowhow hebben ervoor gezorgd dat wij een juiste verkoopprijs hebben bekomen.” Ingrid en Christine van CBI IMMO beamen dat.

“Het is inderdaad zo dat wij, als gevestigde waarde in de streek, al sinds 1975 ervaring hebben opgebouwd en over tal van belangrijke vergelijkingspunten beschikken. De trend van franchising en tal van ketens is vandaag een hot item. Wij ondervinden nog meer dan voordien dat klanten onze persoonlijke aanpak steeds meer appreciëren. Dat geeft ons uiteraard een goed gevoel. Kopen en/of verkopen van een eigen nest blijft toch een groot en belangrijk gebeuren in een mensenleven. En daarbij willen we onze klanten graag begeleiden.”