Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

Bron: www.ikgabouwen.be 21/05/2015

6 handige apps voor de enthousiaste verbouwer

Voor je aan verbouwingen of interieurprojecten begint, kan het handig zijn om het resultaat te visualiseren. Vandaag de dag biedt het internet tal van leuke ideeën en nuttige tips. Ook apps kunnen je verbeelding een handje helpen. Wij verzamelden zes handige apps die het verbouwen en herinrichten heel wat gemakkelijker maken.

Houzz

Deze app wordt ook wel eens de "Wikipedia van interieur en exterieur design" genoemd. Houzz is een makkelijke tool om inspiratie op te doen, advies te krijgen, informatie over producten te verzamelen en er professionele recensies op na te lezen. Het is de grootste residentiële database in de wereld en de app verbindt miljoenen huiseigenaars en interieurenthousiastelingen wereldwijd.

Verlichtingsingsapp van Modular

De juiste verlichting voor een ruimte kiezen is niet altijd even simpel. Daarom heeft het Belgische verlichtingsmerk Modular een app gelanceerd die inspiratie en informatie over hun verlichting geeft. De app kreeg recent een nieuwe, verbeterde lay-out. Je kan hun catalogus per product doorbladeren en heel wat interieur- en projectfoto's bekijken. Met een tik van de vinger op een bepaald model krijg je er de uitleg bij.Deze app kan enkel via iPad gebruikt worden. Sinds kort is de app ook offline beschikbaar.

Floorplanner

Floorplanner is de eenvoudigste en snelste manier om mooie, interactieve plattegronden te tekenen en te delen. Met hun tools kun je je huis, tuin of kantoor in een paar klikken tekenen en voor de inrichting vind je alles wat je zoekt in de mega grote bibliotheek. Deze app kan dus een handige aanvulling bieden op Magic Plan. Met je Magic Plan vloerplan in de Floorplanner kan je 3D beelden creëren en exporteren.

Hansgrohe@home

Zo'n 40 % van al het huishoudelijk water verbruiken we in de badkamer. Maar wist je dat er makkelijk 14 liter per minuut door oudere kranen en douches stroomt? Dankzij moderne technologieën slaagt Hansgrohe erin je watervoetafdruk eenvoudig en zonder verlies van comfort te verminderen. Een nieuwe Hansgrohe-badkamerkraan verbruikt amper 5 liter water, de gemiddelde Hansgrohe-douche 9,5 liter.De Hansgrohe@home 4.0 app is onder meer beschikbaar in het Nederlands en in het Frans en kun je gratis downloaden voor iPad, iPhone en Android.

Niko

Lees meer ...