Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

Uit www.ikgabouwen.be    donderdag 06 maart 2014

Betaalbaar en duurzaam wonen is geen utopie: 7 voorbeelden

Betaalbaar wonen vergt meer dan het behouden van de woonbonus en van bepaalde fiscale stimuli alleen. Voor de Stichting voor Toekomstige Generaties betekent betaalbaar (ver)bouwen ook nieuwe manieren van denken en innovatieve oplossingen. Ze beloonden de voorbije 2 jaar al heel wat duurzame en betaalbare bouwprojecten met THE BLUE HOUSE/prijs. Wij stellen een overzicht van 7 inspirerende projecten aan u voor. 


Duurzaam én betaalbaar (ver)bouwen een utopie? Niet als het van de Stichting voor Toekomstige Generaties afhangt. ‘Het is precies deze manier van denken die wij, samen met onze partners Derbigum, Saint Gobain Glass, Velux en Wienerberger willen promoten door THE BLUE HOUSE/prijs in te richten. Hierdoor hebben we de afgelopen 2 jaar al heel wat voorbeelden van duurzame én betaalbare bouw- en renovatieprojecten verzameld, die stuk voor stuk als inspiratiebron voor zowel architecten als aannemers en bouwheren kunnen dienen’, legt Benoît Derenne, directeur van de Stichting, uit.

De Stichting voor Toekomstige Generaties plant een derde editie van THE BLUE HOUSE/ en zal opnieuw inspirerende praktijkvoorbeelden uit de bekroonde projecten voorstellen.

Inspirerende voorbeelden

De projecten die de voorbije jaren werden genomineerd voor THE BLUE HOUSE/prijs laten zien dat betaalbaar (ver)bouwen vanuit heel wat creatieve invalshoeken kan gerealiseerd worden.... 
Lees meer