Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

Uit De Standaard van 26 augustus 2013 : isolatiepremie voor kleine verhuurders

Wie een bescheiden woning verhuurt, krijgt een fors hogere isolatiepremie voor zijn dak. Dat heeft Vlaams minister van Wonen Freya Van den Bossche (SP.A) beslist.

‘De huurders isoleren niet omdat het hun woning niet is’, heeft Van den Bossche moeten ervaren. Maar ook de verhuurders doen het niet. ‘Zij hebben niet het voordeel op hun energiefactuur, waardoor ze minder baat hebben bij de investering.’

Eigenaars die zelf in hun woning wonen, isoleren wel massaal: vorig jaar hebben meer dan 70.000 gezinnen een premie daarvoor gekregen, andermaal een record.

Die premie bedraagt zes euro per vierkante meter. Samen met de belastingaftrek van 30 procent, verdient dakisolatie zich op twee jaar terug, merkt Van den Bossche.

Maar huurwoningen blijven achter, vaak ook omdat het om kwetsbare gezinnen gaat. Een eerdere poging van de minister om de huurders zelf te laten isoleren, blijkt onvoldoende aan te slaan, terwijl bij mensen die op de rand van de armoede zitten, een lagere energierekening net bijzonder belangrijk is.

Daarom werkt Van den Bossche nu via de verhuurders. Lees meer.