Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

Bron: www.immovlan.be  

Mag je huurder de factuur sturen als hij zelf een aannemer gelast?

Er moet een herstelling gebeuren aan het huis dat je verhuurt. Zonder je te verwittigen contacteert je huurder een aannemer. Hij vraagt deze om de factuur van de herstelling naar jou te sturen. Moet je deze factuur betalen?

De verwarmingsketel in het huis of appartement dat je verhuurt is stuk. Je huurder verwittigt je niet maar laat een hersteller van zijn keuze langskomen. Hij vraagt deze om de factuur naar jou te sturen. Wat zijn je rechten?

De keuze is aan jou

Je huurder moet je verwittigen als er herstellingen (die ten laste van jou als verhuurder zijn) moeten gebeuren aan het pand dat je verhuurt. Opvolgend kan jij iemand van jouw keuze langs sturen om de herstelling te doen. Het gaat integendeel niet op dat je huurder iemand contacteert en die de factuur naar jou laat sturen. 

Om alle discussies met je huurder te vermijden, kan je dat principe ook nog eens duidelijk in het huurcontract zetten. Je kan daarbij meteen vermelden dat als je huurder dit niet respecteert hij zelf de kosten moet dragen van de aannemer die hij contacteerde.

Werk met een lijst