Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

 Uit www.trends.be - door Laurenz Verledens - 09/10/2014

Notarissen noteren record vastgoedactiviteit

In het derde kwartaal waren er opvallend veel verkopen van woningen. Vooral september bleek een topmaand. De aanpassing van de woonbonus zet kandidaat-kopers ertoe aan zich te haasten, denken de notarissen.

"Geen zomerbreak voor Belgische vastgoed!" titelen de notarissen bij de bekendmaking van de nieuwe Notarisbarometer. Het aantal vastgoedtransacties is in het derde kwartaal gestegen met 5,5 procent in vergelijking met dezelfde periode in 2013. In vergelijking met het tweede kwartaal van dit jaar is er wel een lichte daling (-0,6%), maar de notarissen merken op dat het volume voor een derde kwartaal toch opmerkelijk hoog ligt. Normaal is er een terugval van het aantal verkopen door de vakantieperiode.

Juli en augustus waren al beter dan normaal, maar in september noteerden de notarissen "een ware boom" van het aantal verkoopovereenkomsten. In vergelijking met september 2013 nam het aantal transacties toe met 13 procent. De voorbije maand september geldt dan ook als een recordmaand sinds de invoering van de activiteitenindex in 2008. De verklaring voor het groot aantal transacties ligt voor de hand: de kopers willen nog genieten van de voordelige regeling van de woonbonus.

Opnieuw goedkopere appartementen

Lees meer