Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

Bron: www.deredactie.be 17/04/2015

Is hotelvastgoed een goede belegging?

De beurswaakhond lijkt alvast te waarschuwen, en ook CBI IMMO is een uiterst kritische mening toegedaan. Lees en bekijk het artikel hieronder en oordeelt u zelf.
Voor beter en betrouwbaarder investeringsvastgoed, contacteer ons voor meer info over ons uitgebreid aanbod.
Wij maken voor onze investeerders gratis gedetailleerde simulaties van vereiste totale aankoopbudgetten en realistische rendementsverwachtingen.

De voorbije 2 jaar zijn aan onze kust al bijna 300 hotelkamers verkocht als belegging. De kopers zien dit blijkbaar als een alternatief voor het spaarboekje, dat nauwelijks nog iets opbrengt.

Wie 100.000 euro of meer kan missen, kan overwegen om een hotelkamer te kopen. Het is niet de bedoeling dat je zelf in de hotelkamer verblijft, maar met de aankoop van de kamer koop je eigenlijk een aandeel in de winst van het hotel. 

Maar zoals elke belegging, is ook deze belegging niet zonder risico's. Want het rendement van je investering is afhankelijk van hoe populair het hotel is en hoe druk de kamers bezet zijn. Hoe meer overnachtingen, hoe groter het rendement. "Het rendement is iets dat je op termijn moet bekijken... Lees meer