Gratis schatting van de marktwaarde van uw eigendom

Contacteer ons voor een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw eigendom.
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.

Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.

Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.

Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.

Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!

Kies hier uw dichtstbijzijnde CBI IMMO kantoor:    Strombeek   Meise   Vilvoorde
Voornaam       Familienaam  
Telefoonnummer   E-mail
> Snel zoeken     Kopen Huren        Wat?        Budget       

Bron: www.habitos.be    14/01/2015

Wat verandert er in 2015 op woonvlak?

Een van de trends bij het begin van het nieuwe jaar zijn de nieuwe regels en aanpassingen in premies en subsidies. Zelden was de lijst zo lang als dit jaar. Een overzicht in vogelvlucht.

E-peil voor renovaties

Ook voor renovaties is nu een E-peil van toepassing, heel specifiek voor ingrijpende energetische renovaties. Deze eisen voor zowel voor gewone renovaties als voor ingrijpende energetische renovaties wijzigen ook op bepaalde vlakken. Vooral voor de technische installaties worden specifieke eisen opgelegd.

Woonbonus

De oude woonbonus is niet meer. Wie nu een woning koopt, geniet een lagere vrijstelling op de belastingen. Het bedrag is gedaald met 760 euro. Het tarief voor de berekening van het voordeel zakte naar 40%, ongeacht het inkomen. De bonus voor hypothecaire leningen afgesloten voor 1 januari blijven ongewijzigd, maar ze worden 2 jaar niet meer geïndexeerd. 

Dakisolatienorm

Op 1 januari voerde de overheid de dakisolatienorm in.... Lees meer